Acasă Despre Noi Proiecte Contact GDPR

Suntem Richter Haus SRL

Constructii Civile / industriale și Agregate de Carieră

build

Despre Noi


Richter Haus SRL este specializată in executia lucrarilor de constructii , cât şi montaj în lucrări de construcţii civile, industriale şi infrastructura rutieră.

Serviciile noastre in domeniul constructiilor acopera urmatoarele categorii de obiective: - Cladiri de birouri; - Constructii rezidentiale; - Centre comerciale / Showroom-uri; - Hale de productie si depozitare; - Constructii speciale.

Firma noastra execută, respectând legislaţia în vigoare şi la cele mai înalte standarde de calitate, următoarele categorii de lucrări: - lucrări de construcții și amenajări interioare; - structuri de beton-armat și alte construcții metalice; - instalații termice și sanitare; - lucrări de alimentare cu apă și canalizare.

Proiectele Noastre

Constructii Civile

Constructii Rezidentiale

Lucrări Infrastructura

 
11+
Parteneri
20+
Proiecte Terminate
15+
Clienți Mulțumiți
10+
Proiecte începute

Domeniile Noastre

Cere oferta

 • Constructii Civile
 • Arhitectură
 • Curenti Slabi
 • Curenți Tari
 • HVAC
 • Instalații Sanitare

Cere Oferta

 • Cariera de piatra
 • Nisip Concasat
 • Cribluri
 • Piatră Spartă
 • Piatră Brută
 • Sorturi

Certificari

Proiecte Finalizate


Lucrări finalizate

Apasă pe imagine pentru dimensiune mărită :

Galerie Foto

Contactează-ne


București , Romania

Phone: +40 753 846 205

Email: office@richterhaus.ro

 

Pentru mai multe informații folosiți formularul de mai jos

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Politica de confidențialitate


Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine Suntem ?

Suntem Richter Haus SRL , Sediul nostru social este situat la adresa: Strada B-dul Octavian Goga ,nr. 2 etaj 1 , ap. 2, sector 3 , Bucuresti , Romania , CUI R0 38265510 , J40/9937/2019. Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați pe adresa de email info@richterhaus.ro

Ca vizitator pe paginile de internet ale Richter Haus SRL transmiteți (din necesități tehnice) datele dumneavoastră referitor la browserul de internet către serverul nostru. Datele de mai jos sunt înregistrate în timpul unei conexiuni în desfășurare pentru comunicarea dintre browserul dumneavoastră de internet și serverul nostru de internet:

Data și ora solicitării

Numele fișierului solicitat

Pagina pe care este fișierul solicitat

Statusul accesului (fișierul transferat, fișierul nu a fost găsit etc.)

Browserul de internet folosit și sistemul de operare folosit

Adresa IP completă a calculatorului care face solicitarea

Cantitatea transferată de date

Din motive legate de siguranța tehnică, în special pentru evitarea atacurilor pe serverul nostru de internet, aceste date sunt stocate de noi pentru o perioadă scurtă de timp. Este imposibilă sa facem o statistica referitor la fiecare persoană pe baza acestor date.

Când contactați Richter Haus printr-un formular de contact, datele pe care le furnizați vor fi stocate, pentru ca mesajul dumneavoastră să poată fi transmis mai departe către partenerul respectiv. Acest lucru se face conform art. 6 b din GDRP pentru procesarea cererii. Datele dumneavoastră oferite prin formularul de contact nu sunt utilizate pentru alte scopuri, mai ales nu pentru publicitate. După ce răspundem la întrebarea dumneavoastră ștergem solicitarea și datele personale aferente.